8 Marts på Makvärket – Farvel til patriarkatet

Helt ekstraordinært har vi rykket tirsdagscafeen til en onsdag, fordi det jo er 8 marts.

Og denne 8 marts siger vi altså farvel og ingen tak til patriarkatet.

Vi synger feministiske fællessange, Laver en fælles Farvel til patriarkatet collage, snakker om revolution og hænger ud.

Det er som altid venligt for alle aldre og der er fælles aftensmad hvor vi som altid tager kollektivt ansvar for det reproduktive arbejde også 8 marts. Vi glæder os til at se jer og kæmpe med jer, 8 marts og alle andre dage.

Om tirsdags cafeerne:
Hver anden tirsdag kl 16-19 åbner vi op for Makvärkets helt egen tirsdags café. Her vil vi mødes og hænge ud på fabrikken, drikke en kop kaffe eller te, måske spille et spil, tegne nogle fede tegninger og afslutte med en tidlig omgang suppe som vi tilbereder sammen. Nogen gange vil der være et program eller indslag af en art, andre gange vil vi bare hænge ud og sludre.

Vi håber at cafeen kan fungerer som mødested for alle os der har vores gang på Makvärket, store som små, og skabe mere hverdagsliv på fabrikken. Med støtte fra Holbæk kommune har vi købt en masse fede spil, perler i litervis og godt med tusser og farver så der er noget at lave for store som små.