Giv Makvärket movement et like på underværker!

Vi drømmer om et nyt bevægelsesrum og badehus på Makvärket. Derfor har vi lavet en ansøgning til Underværker, om de ikke har lyst til at støtte vores projekt. Underværker støtter projekter med lokal forankring og vil gerne vide at der er mange der bakker op om ens projekt. Derfor vil vi rigtig gerne have at i allesammen går ind og giver os et “like” og skriver en kommentar og får alle jeres venner til at gøre det samme. I kan også læse mere om projektet på siden www.undervaerker.dk/projekter/2020-foraar/makvrketmovement

english

We dream of a new room for movement and a bathhouse at Makvärket. That is why we have made an application to Underværker to see if they want to support our project. Underværker support projects which are localy rooted and want to know that there are many who support the project. That’s why we really want everyone to give us a “like” and get all your friends to do the same. You can also read more about the project on www.undervaerker.dk/projekter/2020-foraar/makvrketmovement