Summer at Makvärket

Scroll down for english–>

Makvärket er allerdejligst om sommeren! Så kom og nyd den sammen med os i Knabstrup. Kom og dans med på projekterne og hverdagens gøremål i al den gode DoItTogether-vibration. Både folk der aldrig har været på Makvärket før og dem der har været der 100 gange før er velkomne.

Hvis du har været på Makvärket før, og hvis du er frisk på at byde nye folk velkommen, dvs. introducere til fabrikkens kringelkroge og mange spidsfindigheder, er du også meget velkommen til at melde dig som ansvarsperson i en uge. Det kræver at du synes at du kender stedet. Det kunne være fedt at holde stedet åbent hele sommeren, men der mangler endnu ansvarspersoner til nogle af ugerne – og det er også meget fint at være mere end én per uge.

Skriv til info@makvaerket.org AND sign up her: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1heKA0pQoE07qv4yRZU8rF-k10NxLzbr_Xygqq3HuGTI/edit?usp=sharing hvis du planlægger at droppe ind eller hvis du vil hjælpe med at holde stedet åbent i nogle af de uger hvor der lige nu ikke er nogen på. Se overblik nedenfor.
///

Makvarket is at its absolute best in the summer, so come and enjoy it together with us in Knabstrup! Join in the dance of projects and daily life, surrounded by the good Do It Together vibrations. Both newbies and people who have bin at Makvärket a 100 times before are very welcome.

If you’ve been at Makvarket before, and are up for welcoming new people, i.e. introducing them to all the factory’s nooks and crannies and all its peculiarities, you’re very welcome to sign up to be a responsible person for a week. This requires that you feel like you know the place. It could be great to keep the factory open all summer, but right now we’re missing people for some of the weeks – it’s also very good to have more than one person per week.

Write to info@makvaerket.org AND sign up here: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1heKA0pQoE07qv4yRZU8rF-k10NxLzbr_Xygqq3HuGTI/edit?usp=sharing if you’re planning on dropping by, or if you want to help keeping the place open for one of the weeks that no-one has signed up for yet:

June
Week 23: Open
Week 24: Open
Week 25: Open
Week 26: ?
July
Week 27: Closed 3-8 juli. Makvärket booket af Feministisk Sommerlejr.
Week 28: Open
Week 29: ? /Closed the weekend 19-21 juli. Makvärket booket af Autentic Relating festival.
Week 30: ?
August:
Week 31: Open
Week 32: Open
Week 33: Open
Week 34: Open
Week 35: Open