Teater på lørdag, 2. juni kl. 17: Demos & Kratia

 

 

Forumteatret Prisme præsenterer:

Demos & Kratia.

En interaktiv provo-forestilling der lægger arm med danskernes forhold til demokrati som selvfølgelighed og serverer en guddommelig kærlighedsfortælling om Folket og Magten – 2500 års demokratihistorie – lagt i syrebad!

Birthe Blåbjerg Jakobsen fyrer den af som Demos ( Folkets gud) og Kratia (Magtens gud), halvsøster Demokrati i ynkelig udgave og opblæst diva caberet stil. Og spiller desuden alter ego figuren Birthe, der så gerne vil, at publikum møder demokratiet i levende live – om hun så skal gribe til våben for at tvinge sin mening igennem.

Forestillingen følges op med skræddersyet workshop om demokrati og borgerlyst.

Instruktør, komponist, co-dramatiker: Daniel Norback
Skuespiller, dramatiker: Birthe Blåbjerg Jakobsen

Varighed: 2 timer og 30 minutter.

Billetter her: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/demos-kratia/

Se mere her: http://www.forumteatretprisme.dk/turnerende-forestillinger/demos-kratia/