Have weekend 8/4 – 10/4

gardening

 

English below

De sidste to år har Makvärkets havegruppe arbejdet med at udvikle en skovhave på engen bag ved fabrikken. Der er blevet plantet mange træer og buske og lavet permakultur bede. I weekenden fra den 8. til 10. april vil vi arbejde med at lave beskyttelse rundt om de små træer, forsætte med pilehegnet, klargøre bedene eller lave et system til opsamling af regnvand.

Hvis du bor tæt på Makvärket og er interesseret i at se vores have og høre nærmere, så kan du komme til kaffe og kage lørdag kl. 15.00 i haven. Man er også velkommen til at være med hele weekenden – man kan komme fra fredag eftermiddag og lørdag morgen vil vi tale om og fordele de forskellige opgaver.

Til jer som regner med at være der hele weekenden: Husk varmt tøj, gode soveposer, pandelampe, musikinstrumenter og nogle kontanter til baren og mad (anbefalet donation til mad pr. dag 30-50 kr.). Del gerne denne invitation med dine venner!

////////////////////

In the last two years Makvärket Gardening group started to develope a forrest garden in the field behind the factory. Many trees and bushes have been planted and several permaculture plant beds have been build. In this weekend (8. – 10.4. 2016) we could for example make a protection for the young trees, continue to build willow fence, maintain the permaculture beds or make a rainwater collecting system. If you live nearby and are interested to see our garden and hear more, you are welcome on Saturday at 15:00 to join us for cake and coffee served in the garden. For those staying the whole weekend, remember warm clothes, good sleeping bag, headlamp, instrument and some cash for the bar and food donations (30-50 per day recommended). You will be welcome from Friday afternoon to see the place and hang out and Saturday morning we will talk about the different tasks.