HJÆLP OS MED AT SIKRE MAKVÄRKET MANGE ÅR UD I FREMTIDEN

Vi drømmer om at Makværket bliver selvkørende økonomisk, at vi kan dække alle vores faste udgifter ved medlemsbetalinger, så vi i stedet for kan bruge vores kræfter på utopiske forandringer, episke ombygninger og meningsfulde kulturelle aktiviteter. For at kunne det skal vi have 20.000 kr ind om måneden. 

Lige nu er Makvärket på røven, og vi bruger rigtig mange af vores aktivistkræfter på bare at skaffe penge til at holde vores ynglingsfabrik kørende. Det er ikke sådan vi drømmer om at det skal være.

Lige nu er vi 13.000 kr. fra vores mål, så nu prøver vi at række  ud til alle jer der ligesom os holder af Makvärket for at høre om  I ikke også har lyst til at støtte projektet.

Vi håber at folk der er tæt på Makvärket vil løfte en stor del af opgaven ved at give 300-800 kr om måneden, og vi håber at alle venner af Makvärket der har råd vil give 50-100kr om måneden. Hvis vi er 40 mennesker der giver 500 eller 200 personer der giver 100 kr om måneden er vi i mål 🤩.

Så har du ikke også lyst til at lave en månedlig medlemsbetaling? Eller betaler du allerede hver måned, kunne du måske have lyst til at give lidt mere? 

Så lav en fast overførsel til vores konto: 8401-1129719.

Hvis du også vil modtage nyhedsmails og den slags, skal du tilmelde dig til det her på hjemmesiden.

Vi er ved at skyde gang i en større medlemskampagne, så hold øje med vores SoMe og hjælp med at dele.