August

Makvarket is so nice in summertime, so come and enjoy it together with us in Knabstrup! Join in the dance of projects and daily life, surrounded by the good Do It Together vibrations. Wee look forward to explore, improve, sort and beautify the factory
Love ,
The August hosts Line, Kristine, Ayo, Axel og Karl
PS: We are still looking for someone who wants to be the host in week 33. This requires that you know Makvärket, and are up for welcoming new people, i.e. introducing them to all the factory’s nooks and crannies and all its peculiarities.
>>>>
Kom og nyd sommeren sammen med os i Knabstrup. Dans med på projekterne og hverdagens gøremål i al den gode DoItTogether-vibration. Vi ser frem til dage, hvor vi skal udforske og forbedre, sortere og forskønne fabrikken vor.
Kærligst,
august-værterne Line, Kristine, Ayo, Axel og Karl
PS: Vi leder stadig efter nogen der vil være vært/ansvarlig i uge 33. Det kræver at du kender Makvärket, og er frisk på at byde nye folk velkommen, dvs. introducere til fabrikkens kringelkroge og mange spidsfindigheder.