Folkekøkken og arbejdsdag

IMG_1333 vandret (2).jpg

///Look below for english translation

Fredag d. 30/9 kl. 19.00 slår Makvärket dørene op til en hyggelig aften med masser af dejlig mad på folkekøkken vis. Vi slår ligeledes lugerne op for baren hvor øl, vin, sodavand og æblemost kan smages. Vi glæder os til at se jer. Donation for mad: 30-50 kr.

Kaffe til den daglige opstand!
Efter vi har spist vil Esben Frost fra Internationalt Forums Mexicogruppe kigge forbi og fortælle en interessant historie om kaffe og om dem der der laver den. Det kommer til at handle om de zapatistiske indianske kaffebønder i det sydlige Mexico, og om de vilkår de lever under. Det vil også være muligt at købe den lækre kaffe.

Du er meget velkommen til at komme og hjælpe med at lave mad, i så fald skal du dukke op et par timer før. Du er også velkommen til at overnatte – medbring sovepose.

Lørdag d. 1/10 forsætter vi den nyopstartede tradition for hver anden måned at holde en aktivitets/arbejdsdag, som alle nye og gamle venner samt andre nysgerrige kan tage del i. Det gør vi bl.a. for at gøre det endnu lettere for endnu flere at være en del af vores dejlige sted og fælleskab Makvärket. Og for at have nogle sjove, inspirerende, brugbare og Makvärk-ind-og-udviklende ting at mødes og lave sammen.

Denne lørdag vil vi arbejde med at mure trappe i indgangspartiet til den nye glasgang, lægge de sidste par glas i taget, montere en tagrende og lave alu afslutninger.

Arbejdsdagen holdes fra kl 10.00 til 18.00 og derefter vil vi nok lave noget mad sammen. Vi mødes kl. 10.00, drikker en kop the eller kaffe sammen, og så går vi ellers i gang med dagens opgaver.

///
Friday the 30th of September at 19.00, Makvärket will open its doors for a cozy evening with lots of delicious food made people’s kitchen style. The bar will also be open, serving beer, wine, sodas and apple juice. We look very much forward to seeing you all. Donation for food: 30-50 dkr.

Coffee to the daily uprising!
After we have eaten, Esben Frost from Internationalt Forum, will come by and tell an interesting story about coffee and the zappatista coffee farmers, that live in the south of Mexico. It will also be possible to buy the delicious coffee.

If you feel like helping making the food just show up a couple of hours before. You are also welcome to sleep over – just bring a sleepingback.

Saturday the 1st of October we will continue the new tradition, which consist of having an activity/working day every second month, in which all new friends, old friends and other curious people can take part. We’re doing this to make it even easier for even more people to be a part of our lovely place and community Makvärket, and to have some fun, inspiring, useful and Makvärket-developing things to meet up and do together.

This Saturday we will lay bricks for the staircase in the entrance to the new glass corridor, put the last pieces of glass in the roof, install a gutter and make alu finishment.

The workday will be from 10am til 6pm. We’ll meet at 10am, drink a cup of tea or coffee together and then get started on the day’s activities.