Folkekøkken og arbejdsdag

glade ansigter i rød gang.jpgLook below for English translation

Fredag d. 3/6 slår Makvärket dørene op til en hyggelig aften med masser af dejlig mad på folkekøkken vis. Vi slår ligeledes lugerne op for baren hvor øl, vin, sodavand og æblemost kan smages. Vi glæder os til at se jer. Donation for mad: 30-50 kr.

Hvis du gerne vil hjælpe med at lave mad kan du dukke op et par timer før. Du er også velkommen til at overnatte – medbring sovepose.

Lørdag d. 4/6 forsætter vi den nyopstartede tradition for hver anden måned at holde en aktivitets/arbejdsdag, som alle nye og gamle venner samt andre nysgerrige kan tage del i. Det gør vi bl.a. for at gøre det endnu lettere for endnu flere at være en del af vores dejlige sted og fælleskab Makvärket. Og for at have nogle sjove, inspirerende, brugbare og Makvärk-ind-og-udviklende ting at mødes og lave sammen.

 Arbejdsdagen holdes fra kl 11.00 til 18.00 og derefter vil vi nok lave noget mad sammen. Vi mødes kl. 11.00, drikker en kop the eller kaffe sammen, og så går vi ellers i gang med dagens opgaver. Denne lørdag står i Naver-forberedelsens (til sommer blive Makvrket omdannet til en naver-solidaritets-byggeplads) og i havens tegn. Bl.a. skal vi:
– Gøre det nye store køkken endnu mere brugbart og dejligt at lave mad i.
– Klargøre værktøjs- og materialelager
– Forberede murværk
– Luge og hygge om haven


Friday the 3rd of June, Makvärket will open its doors for a cozy evening with lots of delicious food made people’s kitchen style. The bar will also be open, serving beer, wine, sodas and apple juice. We look very much forward to seeing you all. Donation for food: 30-50 dkr.

If you feel like helping making the food just show up a couple of hours before. You are also welcome to sleep over – just bring a sleeping bag.

Saturday the 4th of June we will continue the new tradition, which consist of having an activity/working day every second month, in which all new friends, old friends and other curious people can take part. We’re doing this to make it even easier for even more people to be a part of our lovely place and community Makvärket, and to have some fun, inspiring, useful and Makvärket-developing things to meet up and do together.

The workday will be from 11am to 6pm and afterwords we will properly make some dinner together. We’ll meet at 11am, drink a cup of tea or coffee together and then get started on the day’s activities. This Saturday will be dedicated at Naver-preperations (this summer Makvärket will be turned into Naver-solidarity-construction site) and at gardening work. We will work with:
– Making the new kitchen even more nice and user-friendly
– Preparing the tool and material storage
– Prepare masonry
– Nurse the garden