Mostvärket 2015

Ohne Titel 4

(ENGLISH BELOW)

Så er det tid igen! Duften af modende frugt spredes i septembervinden, så det er tid for os at rulle ærmerne op, og gå til pressen.

Årgang 2015 af Makvärkets friskpressede Flydende Guld, er tilgængelig inden for de næste par uger. Så kontakt os hvis du har æbler til overs, du kan enten levere dem her til fabrikken, eller vi kan komme ud til dig og samle dem. Vi modtager æbler allerede fra nu af, og kan give most tilbage i bytte så snart den første omgang er kørt igennem pressen.

Læs mere på: https://aeblemost.wordpress.com/

English:

Yes, it’s that time of year again. The aroma of ripening fruits is on the wind, so it’s time to roll up our sleeves and get pressing.

Makvärket’s 2015 vintage of freshly-pressed Liquid Gold will be available for purchase or trade in a matter of weeks, so get in touch if you’ve apples to spare.  You’re welcome to deliver them to the factory, or we can come out and collect. If you don’t mind waiting for your juice, we’re already open for deliveries to get things rolling.

For more information, visit https://aeblemost.wordpress.com/