Makvärket tirsdags café

Hver anden tirsdag kl 16-19 åbner vi op for Makvärkets helt egen tirsdags café. Her vil vi mødes og hænge ud på fabrikken, drikke en kop kaffe eller te, måske spille et spil, tegne nogle fede tegninger og afslutte med en tidlig omgang suppe som vi tilbereder sammen. Nogen gange vil der være et program eller indslag af en art, andre gange vil vi bare hænge ud og sludre.


Vi håber at cafeen kan fungerer som mødested for alle os der har vores gang på Makvärket, store som små, og skabe mere hverdagsliv på fabrikken. Med støtte fra Holbæk kommune har vi købt en masse fede spil, perler i litervis og godt med tusser og farver så der er noget at lave for store som små.

Kunne du have lyst til at organisere en af cafeerne, købe ind til suppe og varme drikke, opreklamere og invitere til begivenheden, måske varme lidt op på fabrikken og sådan så skriv til Tannie og Leo tannienyboe@gmail.com og leoharhorn@gmail.com

De kommende cafeer bliver: 7.2, 21.2, 7.3, 21.3, 4.4, 18.4, 2.5, 16.5, 30.5 0g 13.6

— english —

Every second Tuesday from 16-19 o’clock we are opening up for Makvärkets very own Tuesday café. We will meet and hang out at the factory, drink a cup of coffee or tea, maybe play a game, draw some cool drawings and finish with an early round of soup which we prepare together. Sometimes there will be a program or performance of some kind, other times we will just hang out and chat. We hope that the cafe can serve as a meeting place for all of us, large and small, who have a connection to Makvärket, and create more life at the factory.

Would you like to organize one of the cafes, shop for soup and hot drinks, advertise and invite to the event, maybe warm the factory up a bit then write to Tannie and Leo tannienyboe@gmail.com and leoharhorn@gmail.com


Next cafe’s are happening: 7.2, 21.2, 7.3, 21.3, 4.4, 18.4, 2.5, 16.5, 30.5 and 13.6