Makvärkets torsdags café

Et helt nyt initiativ har set dagens lys på fabrikken, nemlig Makvärkets helt egen torsdags café. Hver anden torsdag kl 15:30-18:30 vil vi mødes og hænge ud på fabrikken, drikke en kop kaffe eller te, måske spille et spil, tegne nogle fede tegninger og afslutte med en tidlig omgang suppe som vi tilbereder sammen. Nogen gange vil der være et program eller indslag af en art, andre gange vil vi bare hænge ud og sludre.
Vi håber at cafeen kan fungerer som mødested for alle os der har vores gang på Makvärket, store som små, og skabe mere hverdagsliv på fabrikken. Med støtte fra Holbæk kommune har vi købt en masse fede spil, perler i litervis og godt med tusser og farver så der er noget at lave for store som små.

Næste cafeer er: d. 7/4, 21/4, 5/5, 19/5, 2/6 og 16/6 hvorefter vi holder sommerferiepause

Kunne du have lyst til at organisere en af cafeerne, købe ind til suppe og varme drikke, opreklamere og invitere til begivenheden, måske varme lidt op på fabrikken og sådan så skriv til Tannie og Leo tannienyboe@gmail.com og leoharhorn@gmail.com

— english —

A new initiative has seen the light of day at the factory, Makvärket’s very own Thursday café. Every second Thursday at 15: 30-18: 30 we will meet and hang out at the factory, drink a cup of coffee or tea, maybe play a game, draw some cool drawings and finish with an early round of soup which we prepare together. Sometimes there will be a program or performance of some kind, other times we will just hang out and chat. We hope that the cafe can serve as a meeting place for all of us, large and small, who have a connection to Makvärket, and create more life at the factory.

Comming cafees are: 7/4, 21/4, 5/5, 19/5, 2/6 and 16/6

Would you like to organize one of the cafes, shop for soup and hot drinks, advertise and invite to the event, maybe warm the factory up a bit then write to Tannie and Leo tannienyboe@gmail.com and leoharhorn@gmail.com