Summer concert 4th of june kl20

Limited seats so book at madvaerk@gmail.com + remember to get corona testet

Welcome to the music of the senses! Paris around the year 1900 was fragrance, moonlight, the longings of the spirit and trembling of the flesh. Composers such as Faure and Debussy, Satie and Poulenc wrote songs that were performed in salons, concert halls and private homes. But it is also women like the Boulanger sisters who step out of the shadows and insist on being creators of their own power of great works. Soprano Klara Ek sings songs with sovereign sound processing and virtuosity, accompanied by Charlotte Møller on piano and Tittit van der Pals on cello. During the concert there will be stories about the time and the music.

/////

Velkommen til sansernes musik! Paris omkring år 1900 var duft, månelys, åndens længsler og kødets skælven. Komponister som Faure og Debussy, Satie og Poulenc skrev sange, som opførtes i saloner, koncertsale og private hjem. Men det er også kvinder som søstrene Boulanger, der træder ud af skyggen og insisterer på at være skabere af egen kraft af store værker. Sopranen Klara Ek synger sange med suveræn klangbehandling og virtuositet, akkompagneret af Charlotte Møller på klaver og Tittit van der Pals på cello. Undervejs i koncerten fortælles om tiden og musikken.