Årets sidste nyhedsbrev – Last newsletter of the year

Vi har netop udsendt årets sidste nyhedsbrev til alle vores medlemmer, hvor man kan læse løst og fast om hvad der har foregået på fabrikken det sidste stykke tid og hvad nogle af de forskellige arbejdsgrupper har gang i for tiden. Hvis du endnu ikke er medlem af Makvärket kan du tilmelde dig her eller du kan finde nyhedsbrevet her på siden.

God læsning, godt nytår og vi ses til endnu et fantastisk Makvärksår i 2020

We just send out the last newsletter of the year to all of our members, where you can read a bit about what has been going on at the factory lately and what some of the various working groups are doing at the moment. If you are still not a member of Makvärket you can sign up here or you can find the newsletter at this page.

Enjoy the read, Happy New Year and we are looking forward to another fantastic Makvärks year in 2020