Folkekøkken fredag den 4. august

folkek'kken collage.jpg

(DANSK OVERSÆTTELSE NEDENFOR)
Come and enjoy the summer at and around the factory. Join us for people’s kitchen at Makvärket!

Friday the 4th of August, Makvärket will open its doors for a cozy evening with lots of delicious food made people’s kitchen style. The bar will also be open, serving beer, wine, sodas and apple juice. We look very much forward to seeing you all. Donation for food: 30-50 dkr. Food is served at 19:00. If people are curious before the dinner There is the possibility to get a tour of the factory starting at 17:00.

If you feel like helping making the food just show up a couple of hours before. You are also welcome to sleep over – just bring a sleeping bag.

Address: https://makvaerket.wordpress.com/contact/

(PÅ DANSK)

Fredag d. 4/8 slår Makvärket dørene op til en hyggelig aften med masser af dejlig mad på folkekøkken vis. Vi slår ligeledes lugerne op for baren hvor øl, vin, sodavand og æblemost kan smages. Vi glæder os til at se jer. Donation for mad: 30-50 kr. Mad er klar kl. 19:00. Hvis folk er nysgerrige før middagen Der er mulighed for at få en rundvisning fra fabrikken, der starter kl. 17.00.

Hvis du gerne vil hjælpe med at lave mad kan du dukke op et par timer før. Du er også velkommen til at overnatte – medbring sovepose.

Adresse: https://makvaerket.wordpress.com/contact/