Folkekøkken og filmvisning af ‘Stodderbarn’ med instruktøren

Nønne og Landevejsridder.png///Look below for english translation

Fredag d. 5/5 kl. 19.00 slår Makvärket igen dørene op til en hyggelig aften med masser af dejlig mad på folkekøkken vis. Vi slår ligeledes lugerne op for baren hvor øl, vin, sodavand og æblemost kan smages. Donation for mad: 30-50 kr.
Du er meget velkommen til at komme og hjælpe med at lave mad, i så fald skal du dukke op et par timer før. Du er også velkommen til at overnatte – medbring sovepose.

Efter spisningen er der visning af filmen Stodderbarn, af Nønne Katrine Rosenring, som vil snakke yderligere om temaerne i filmen efter visningen.

Om filmen:

Stodderbarn er en intens og personlig oplevelse. En humoristisk, barsk, rørende, finurlig og hudløst ærlig filmberetning. Om kærlighed og fædre. Om død og misbrug. Om succeskriterier og selveste meningen med livet.
Det er en ung kvindes rejse ind i sin egen historie som datter af en dansk landevejsridder og som menneske i en tid hvor præstation og konkurrence, værdier vi i det vestlige samfund hylder som væsentlige og meningsfulde, er til grundlæggende debat.

Stodderbarn rejser rundt i landet på sit rygte, og er således på såkaldt ”slow” tour. Den ”vandrer” rundt i verden til dem der ønsker at se og høre dens budskab. Således har den været vist i alverdens sammenhænge – i jyske sognegårde, på storbys cafeer, universiteter, biblioteker og museer. Senest har den været på rundrejse i Californien og Mexico.

Stodderbarn er et unikt filmværk lavet af filminstruktør Nønne Katrine Rosenring og finansieret af Statens Kunstfond, Dansk Journalistforbund og Danske Filminstruktører.

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet er støttet af Holbæk Kommune

///
Friday the 5th of May at 19.00, Makvärket will open its doors for a cozy evening with lots of delicious food made people’s kitchen style. The bar will also be open, serving beer, wine, sodas and apple juice. Donation for food: 30-50 dkr.
If you feel like helping making the food just show up a couple of hours before. You are also welcome to sleep over – just bring a sleepingback.

After dinner, there is a screening of the movie Trampchild (danish with english subtitles), followed by a Q&A with the director.

We are looking forward to see you.