Makvärket opens up: Beerbrewing and writing workshop

brewing

English translation comming up—>

På Makvärket åbner vi dørene op med en ny tradition, som går ud på, at vi hver anden måned laver en aktivitets/arbejdsdag, som alle nye og gamle venner samt andre nysgerrige kan tage del i. Det gør vi bl.a. for at gøre det endnu lettere for endnu flere at være en del af vores dejlige sted og fælleskab Makvärket. Og for at have nogle sjove, inspirerende, brugbare og Makvärk-ind-og-udviklende ting at mødes og lave sammen.

Den første aktivitetsdag holdes lørdag den 2. april fra kl 10.00-18.00. Vi mødes kl. 10.00, drikker en kop the eller kaffe sammen, og så går vi ellers i gang med dagens aktiviteter.
Denne lørdag har vi planlagt to aktiviteter: En ølbrygnings-workshop og et skriveværksted

///Workshop i ølbrygning og opstart af Brygvärket
Kom og lær at brygge dit eget øl. Vi afholder en workshop i ølbrygning, hvor du kan lære at brygge dit eget øl, på en let måde. Vi starter med at gennemgå de forskellige ingredienser og processer. Derefter går vi i gang med brygningen, og løbene ser vi på forskellige øltyper og hvordan man kan regulere smagen, så den passer til hvordan man gerne vil have sin egen øl.
Et mål med dagen er at alle skal lære det basale i ølbrygningen. Et andet mål er at vi på Makvärket skal starte vores egen ølbrygning op. Derfor vil der også være mulighed for at udfolde andre talenter end det som brygger. Vi vil se på om vi selv kan lave udstyr, etiketter, ølkasser og hvad I deltagere ellers har lyst til at bidrage med.
Der er maks. plads til 15 personer, tilmelding til emilskradderdal@gmail.com.

///Skriveværksted: Nyt inspirationszine med bæredygtige Makvärk-løsninger
Som et del af et samarbejde med Miljøorganisationen NOAH, vil Makvärket lave et lille inspirations-zine, som fortæller og viser nogle af de bæredygtige løsninger vi har skabt og eksperimenterer med på Makvärket. Ideen er at folk rundt omkring, og især lokalt i Vestsjælland, kan få lyst til at prøve nogle af tingene af ”derhjemme”.

Denne dag vil vi arbejde med vha. ord billeder/tegninger at beskrive forskellige dele af Makvärket – det kan f.eks. være komposttoiletterne, raket- og masseovne, isoleringsmetoder eller lerpus. Vi inviterer dig altså til at komme og beskrive din yndlings-Makvärk-komponent, og på den måde være med til at få de gode ideer til at sprede sig. Nye ansigter er også meget velkomne.

Medbring gerne: computer, tegnegrej, kamera og meld også gerne din ankomst til

Vi glæder os til at se jer!